Производи

Појас за двострана препонска кила

Појас во форма на ткаен ремен, со додатоци во форма на перничиња кои се поставуваат во афектираниот предел и вршат благ притисок на килата со што таа се редуцира. Наменет за двострана кила. Поставувањето и позиционирањето е едноставно, според потребите на пациентот, како поставување на обичен ремен.

Големини / Обем на половина во СМ:

S 90-95
M 95-100
L 100-105
XL 105-110
XXL 110-115

Шифра : 7405
Цена : 1.201 ден. Партиципација : 10%

Ингвинална хернија(К40.0-К40.9)

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial