Производи

Пилатес ролна

Ролните се дизајнирани за вежбање на пилатес и за вежби на ’рбетниот столб при болки во грбот. Идеални за рамнотежа и вежби за стабилизација.
Ролните се користат при вежби за истегнување и вежби за јакнење, а исто така и за масирање и релаксација.

Шифра : 05040106
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial