Производи

Пилатес мека топка

Мека топка на надувување со дијаметар од 26 см, која се користи за работа со отпор во пилатес и други слични програми за кондициони вежби и загревање.  Исто така може да се користи за опуштање и како мек реквизит, под главата, вратот, нозете, грбот. Кај мали деца може да се користи за подобрување на дишењето со дување на топката, а потоа може да се користи и како топка за играње.

Шифра : 04-010103
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial