Производи

Перница за седење со отвор

Обликот и изработката на оваа перница овозможуваат комфорно седење. Изработена од мемори пена со атаномска форма, со отвор во средината. Се препорачува за лица кои имаат проблеми со хемороиди.

Димензии: 38x32x8cm

Шифра : 806161
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial