Производи

Перница од мемори пена со гел

Анатомска перница од мемори пена и гел која одлично се адаптира на анатомската градба на вратот и главата. Перницата е изработена од густ слој на висококвалитетна мемори пена, а на површината има гел за ладење. Овој гел го апсорбира вишокот на топлина во делот каде што се поставени вратот и главата. Потоа апсорбираната топлина се распределува низ целата површина на гелот. Воздухот природно циркулира во деловите каде не е потпрена главата што овозможува гелот постојано да се лади.

 

Перницата е спакувана во мрежна прекривка и се продава со антибактериска навлака од алое вера.

Димензии

60x40x10/12

Шифра : 810700
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial