Производи

Перница Облак

Анатомска перница од MEMORY пена со висок дензитет (густина), која одлично се адаптира на вашата анатомска
градба. Дава чувство на комфор се адаптира на формата на вашата глава и нуди совршена поддршка.

Навлаката е изработена од 100% памук плус мемори пена доволно мека и нежна со која добивате оптимална удобност, свежина и чувство како да сте во облаците

Шифра : Перница Облак

Димензии:  43см x 65см x 12 см

Состав на јадро: 100% V55 мемори пена – сецкана

Навлака: Фротирска памучна ткаенина нашиена со 1см V55 мемори пена и патент.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial