Производи

Пенест цилиндар од 33 см со отвор

Начин на употреба: Пенестиот цилиндар со тридимензионалната шара со различни форми ги копира движењата на рацете на терапевт при масажа. Дизајниран за “trigger point” терапија – со притисок врз одредени точки ја ослободува тензијата на мускулите, совршен е за вежби за истегнување и зајакнување, за површинска и длабинска масажа. Поголемите површини овозможуваат површинска масажа, додека помалите форми се дизајнирани за подлабока масажа.

Шифра : 04-05101
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial