Производи

ОТОСАН капки

OTOSAN® се природни капи кои не содржат конзерванси и бои. Благодарение на своите природни активни состојки може да ги користат возрасни, деца и лицата кои користат апартчиња, бидејќи не го сушат површинскиот слој на кожата на ушниот канал и го оддржуваат природниот физиолошки баланс на мастите во увото.

Благодарение на маслото од бадем и пченка, го олеснуваат отстранувањето на мастите од ушниот канал. Етеричните масла, екстрактот од камилица и прополис имаат хигиенско дејство и ја подобруваат природната физиолошка рамнотежа на масти во увото.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial