Ортоза за прст, пластична

Пластична ортоза за прсти со отвори за подобра аерација, која служи за имобилизација на прстите на дланката.

Шифра: 3280, 250

Големини: 1; 2; 3; 4; 5;  5.5;  6; 7

Фрактура на прстите на шаката.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial