Производи

Ортоза за прст Ортоприм

Пластична ортоза за прст со отвори за подобра аерација, обложена со мек сунѓерест материјал  за поголема удобност. Ремчето со велкро лепенка служи за фиксирање на ортозата и подесување на ширината според потребите на пациентот.

Шифра : 940

Фрактура на прсти на шака, болни трауми или истегнувања, пост-оперативно.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial