Производи

Ортоза за прст, алуминиумска 

Ортоза изработена од алуминиум кој е лесен за обликување и пресвлечена со мек, суѓерест материјал. Ергономскиот дизајн и можноста за едноставно, брзо и лесно дообликување и поставување на ортозата се нејзини основни карактеристики. Повредениот прст се поставува во соодветна положба и со малку фластер ортозата се фиксира на него.

Шифра : 4281

Големини / Должина на прстот (см)

S 7-8 цм

М 10 цм

L 12-13 цм

Фрактура на прстите на шаката, деформитети на прстите, артритис, повреда на лигаментите.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial