Ортопедски помагала на товар на ФЗОМ

Ве информираме дека Медикус Хелп ДООЕЛ на ден 17.10.209 склучи договор со Фондот за здравствено осигурување на РМ. Со договорот, сите наши корисници ќе имаат можност да земат ортопедски помагала на товар на ФЗОМ во согласност со постоечкиот правилник.

Ве очекуваме во нашите специјализирани продавници во Капиштец, Аеродром, Куманово, Штип, Кавадарци, Струмица, Охрид, Битола и Гостивар.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial