Производи

ОРТОМЕМОРИ Перница за половина

MEMORY перницата за половина помага при задржувањето на природното држење на ‘рбетниот столб. Растоварува од болки во половината и е идеално помагало за сите оние кои поминуваат долго време во седење или возење на автомобил.

Шифра : 234
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial