Производи

ОРТОМЕМОРИ Анатомска перница

Анатомска перница од MEMORY пена со висок дензитет (густина), која одлично се адаптира на вашата анатомска градба.

Погодна за луѓе со болки во вратот, дегенеративни промени на ‘рбетот и одлична како превенција од истите.

Шифра : 014

014 – 54 x 36 x 10 cм

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial