Производи

Ортомемори анатомска перница за деца

Анатомска перница направени од мемори пена со голема густина која одлично се адаптира на анатомската градба на детето, во навлака од мек памук. Нејзиниот анатомски облик ја продолжува природната линија и ја поддржува соодветната позиција на ‘рбетниот столб.

Погодна за луѓе со болки во вратот, дегенеративни промени на ‘рбетот и одлична како превенција од нив.

Големина/Димензии:
должина 47 см; ширина 32 см; висина 8 см

Шифра : 013 AH (Mykonos)
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial