Производи

Natura Light 2U

За среднополна форма на дојки
Симетрична УНИВЕРЗАЛНА форма – може да се носи и на левата и на десната страна и нуди повеќе опции за местење.
Идеални за жените кои сакаат да носат пониско деколте, а исто така и кога е потребно дополнително продолжување под раката.
До 30% полесни од стандардните градни протези.
Карактеристики на Comfort + технологија.

Шифра : Natura Light 2U

1-14 Интернационални големини

После извршена мастектомија

Вроден недостиг на дојка

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial