Производи

Метатарзално перниче со прстен

Ова екстра меко перниче изработено од COMFORSIL силикон помага при искоренување на плантарните калозитети и задебеланата кожа, го намалува неправилното оптоварување и го ублажува болното триење. Дизајнирано за третман на болка, а служи и како превентивно помагало за сите оние кои поминуваат многу време стоејќи.

Пакувањето содржи пар.

Шифра : CC220

Една Големина

Metatarsalgia, задебелена кожа, калозитети

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial