Производи

Medi night крем за нега и регенерација

Меди кремот за нега и регенерација се аплицира навечер по соблекување на компресивни чорапи. Кремот за ноќна нега обезбедува чувство на свежина и обнова на кожата во текот на ноќта по целодневно носење на компресивни чорапи. Содржи екстракт од вештерска леска која ја смирува кожата и ја поддржува нејзината регенерација. Употребата на гелот за дневна нега и кремот за ноќна нега обезбедува идеална комбинација за нега на нозете.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial