Производи

Medi day гел за дневна нега

Меди гелот за нега на нозе се аплицира непосредно пред облекување на компресивни чорапи. Гелот за дневна употреба обезбедува свежина во тек на целиот ден. Го намалува чувството на напнатост и чувствителност на кожата, содржи див костен кој ги зацврстува ѕидовите на крвните садови, ментол кој освежува и американска „вештерска“ леска која ја стабилизира структурата на ткивата. Овој стимулирачки производ за нега на кожа гарантира удобност при носење на компресивните чорапи медивен. Употребата на гелот за дневна нега и кремот за ноќна нега обезбедува идеална комбинација за нега на нозете.