Производи

Масажни топчиња, прстен и ролни

Се користат за релаксирање на мускулите и намалување на тензијата на одредени точки. Масажните топчиња со боцки помагаат во јакнење на шаката и стапалата и за одржување на координација и флексибилност. Вежбите со овие помагала помагаат при подобрување на периферната циркулација и сензорика. Можат да се користат и во терапија со масажа.

Шифра : 04-030103

Портокалово топче 6 см

Зелено топче 7 см

Жолто топче 8 см

Црвено топче 9 см

Сино топче 10 см

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial