Производи

Масажна полутопка со боцки

Масажната полутопка со боцки со пречник 18 см  е корисна алатка за секаков тип на вежби. Со нејзина употреба се добивa зголемување на балансот и моториката. Исто така може да се користи како масажер за нозе.

Шифра : 04-050141
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial