Производи

Степер

Степ аеробикот е една од формите на аеробик кој го применуваат милиони луѓе ширум светот. Овозможува интензивни кардиоваскуларни вежби без скапа опрема и големи простории. Целта на степ аеробикот е да ја зголеми оксигенацијата на телото (консумацијата на кислород). Платформата на степерот може да се постави на три различни нивоа: 15 см, 20 см, 25 см височина, во зависност од кондицијата и видот на вежбите. Уште една голема предност со вежбањето на степерот е тоа што зглобовите се помалку оптеретени за разлика од џогингот и трчањето.
Тест на издржливост: 120 кг.

Шифра : 05-070101
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial