Производи

Подлога за вежбање

Изработена од мек материјал со клеточна површина. Пластичните прстени овозможуваат суспензија и спречуваат лизгање.
Бои: Сина.

Шифра : 05-030103
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial