Производи

Мека топка

Малите топки со тежина се мали и флексибилни топки со различна боја и тежина кои може да се фатат со една рака, но исто така може да се користат и со двете раце. Меката и еластична површина овозможува да се користат како дополнително оптеретување во процесот на вежбање. Топките се целосно наполнети и спремни за употреба веднаш. По потреба притисокот во самите топки може да се изрегулира со пумпа.

Шифра : 06-040102

Бои-степени на отпор изразени во кг:

Крем 0,5 кг

Жолта 1,0 кг

Црвена 1,5 кг

Зелена 2,0 кг

Сина 2,5 кг

Црна 3,0 кг

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial