Производи

Медицински топки

Медицинската топка (исто така позната како искусна топка, луда топка или фитнес топка) често се користи во рехабилитацијата и има важна улога во зацврстувањето на мускулатурата во спортската медицина. Медицинската топка е еден од најстарите начини за вежбање на мускулатурата и подобрување на кондицијата.

Шифра : 06-030103

Бои-степени на отпор изразени во кг:

Жолта 1,0 кг

Црвена 1,5 кг

Зелена 2,0 кг

Сина 3,0 кг

Црна 4,0 кг

Сива 5,0 кг

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial