Производи

Кислороден концентратор SZ-T

Кислороден концентратор од 10 литри наменет за континуирана кислородна терапија за пациенти со хронични белодробни заболувања. Апаратот го одвојува кислородот од амбиенталниот  воздух го концентрира и испушта чист кислород со концентрација од 95,5% ±3%. Има компресор за заштита од прегревање што го прави безбеден за користење.

Проток: 0.5-10L/min

Излезен притисок: 40~70kPa

Ниво на бучава: ≤ 59 dB(A)

Напојување: ~220V±22V;

Влезна сила:  700VA

Tежина 27kg

Димензии: висина 65.5 cm × ширина 34.4 sm x должина 52.5cm

Гаранција: 1 година

Шифра : SZ-T
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial