Производи

Кинези ленти Kinesio Gold

Кинези ленти Kinesio Gold се изработени со  патентирана технологија на отпечаток од прст. Лентите од внатрешната страна се со нерамна површина која е имитација на отисок од прсти. Овие ленти имитираат нежен човечки допир и го стимулираат епидермисот и површинските слоеви на кожата.

  • Памук од највисок степен кој овозможува кожата да дише;
  • Хипоалергични и без латекс;
  • Водоотпорни;
  • Наменети за стимулација на епидермисот, дермисот и фасцијата;
  • Подобрена удобност;
  • Патентирана технологија;
  • За оптимални резултати се нанесува 0 – 25% затегнување;

Ширина: 5 сантиметри

Должина: 5 метри

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial