Производи

Кинези ленти Kinesio Classic

Kinesio ® Tex Classic, ленти со висок квалитет кои даваат конзистентни и сигурни резултати. За оптимални резултати, се препорачува тензија помеѓу 0 и 100%.  

  • Квалитетен памук кој овозможува кожата да дише
  • Хипоалергени и без латекс
  • Водоотпорни
  • Совршени за стимулација на длабоки мускули, лигаменти и корекција на зглобови
  • Обезбедува поддршка и стабилност

Ширина: 5 см 

Должина: 4 метри 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial