Производи

Карбонска igli влошка Comfort

Карбонската igli влошка Comfort е индивидуална влошка која е наменета за лица кои имаат низа различни проблеми со стапалото. Го ублажува притисокот, поддржува и прави блага корекција на држењето на стапалото. Удобно се прилагодува на ногата и го распределува притисокот по целата должина на стапалото. Преку насочена мускулна активација со помош на стикери овозможува траен третман, ја одржува положбата на зглобовите, а воедно и целата постура на телото.

Број на чевли: 35-48

Рамно стапало

Паднати лакови

Проширено стапало

Стапало ротирано кон внатре

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial