Производи

Карбонска igli влошка Active

Карбонската igli влошка е индивидуална ортопедска влошка која ја намалува болката во стапалото. Со помош на специјални стикери кои се аплицираат на влошката се активираат одредени групи на мускули и се овозможува блага корекција на држењето на стапалото.
Овој тип на ортопедски влошки се одлични за спортски активности како скијање, фудбал и други спортови. Со користење на стикерите се адаптираат индвидуално на корисникот, со цел правилно да се распореди притисокот во стапалото и да се оптимизираат одредени движења. Ова ги подобрува перформансите и обезбедува побрза рехабилитација.

  • Многу тенка изработка која овозможува да се користат во тесни или бизнис кондури
  • Перничето во задниот дел ја растоварува тежината на петата
  • Го подржуваат лакот на стапалото и помагаат да се коригира позицијата на стапалото
  • Овозможуваат траен третман преку насочена мускулна активација
  • Ја одржуваат положбата на зглобовите а воедно и целосната постура на телото

Број на чевли: 35-48

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial