Производи

Штитник за Hallux Valgus со сепаратор

Помагало за стапала изработено од мек силикон, кое го намалува непријатното чувство на болка предизвикано од притисокот на чевелот елиминирајќи го триењето на болното место, а притоа не завземајќи голем простор во обувките. Мекиот разделувач на прсти служи како корективен штитник помеѓу палецот и вториот прст на стапалото, со што ефикасно го превенира искривувањето на прстите во Hallux Valgus. Идеален производ за третман и превенција на Hallux Valgus, како и при носење на тесни чевли и чевли со високи потпетици.
Пакувањето содржи пар.

Шифра : 771

Една Големина

Hallux Valgus, преклопување на прстите на стапалото

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial