Производи

Физиотопка со АБ систем

Со користење на овие топки се јакне мускулатурата, флексибилноста и цврстината на телото. Се подобрува рамнотежата и координацијата. Изработена од еко пвц со што се намалува можноста за појава на алергиски реакции при директен контакт со кожa.
Tест на издржливост – 350 кг.
Пакувањето содржи АБ топка, пневматска пумпа, постер со вежби, тапа и нејзин отстранувач.

Достапни се во 6 димензии:

Жолта 45 см

Црвена 55 см

Зелена 65 см

Сина 75 см

Црна 85 см

Сива 95 см

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial