Производи

Фишек за одржување хигиена на уши

Aurigen не е лек, туку стар, сигурен и популарен метод за темелно чистење и хигиена на ушите. Стапчињата за уши ја туркаат ушната маст – церумен длабоко во ушната школка. Обратно, фишекот го растопува церуменот и по пат на вакум, на безболен начин излегува преку фишекот надвор. Топлината што се создава при горењето, ги стопува нечистотиите и церуменот и тие испаруваат надвор. Така увото се чисти, темелно, ефективно и безболно.  Го препорачуваме за сите возрасти и кај луѓе со проблеми на зуење, болка, вода во уво како и за редовна хигиена. Производот е рачно изработен од природни материјали.  Содржи парафин, памучна ткаенина, пчелин восок.

Шифра : AURIGEN
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial