Производи

Електромоторна инвалидска количка – скутер

 • Подвижно седиште со регулатор на висина
 • Подвижен наслон, со регулатор
 • Подвижни страници, со регулатор
 • Тежина на скутерот 105 кг
 • Носивост: 120 кг
 • Ширина на седиште: 40,5 см
 • Вкупна ширина: 48 см
 • 2 батерии по 12V 17 Ah
 • Мотор од 200W
 • Брзина: 8 км/h
 • Возен капацитет 25 км
 • Нагорнина: 8°
 • Предни тркала: 22,8 см
 • Задни тркала: 22,8 см
Шифра : SS 390
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial