Производи

Електрична дигалка за пациенти – кран

PEGASUS / ATLAS / TALOS

Дизајнирани се и направени за да ги исполнат сите барања на пациентите. Имаат метална контрукција, батерија 2,90 Ah24 V и електронски уред за контрола на движењето (подигнувањето). Платнената корпа е со држач за главата. Наменети се за пациенти со моторни пречки (проблеми со движењето). Дигалките се дизајнирани за движење на пациентите со моторни проблеми на кратки растојанија (на пример од кревет на инвалидска количка или столица и назад). Не смее да се користи за транспорт на пациенти.

Шифра : Pegasus/Atlas/Talos

Носивост: Pegasus 130 кг / Atlas 150 кг / Talos 180 кг

Распон на ногарки: Pegasus 44.5-92.5 см / Atlas 54-108 см / Talos 54-108 см

Вкупна ширина: Pegasus 102.5 см / Atlas 118 см / Talos 118 см

Распон на движење во висина: Pegasus 84-175 см / Atlas 80-185 см / Talos 80-185 см

Вкупна висина: Pegasus 175 см / Atlas 185 см / Talos 185 см

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial