Производи

Еластични ленти со отпор

Со растегнување на резистентните еластични ленти се добива соодветен отпор со кој се овозможува правилно јакнење и координација на одредена мускулна група. Различните нивоа на отпор се утврдени со дебелината на лентите. Достапни се во 8 различни бои, кои означуваат 8 различни отпори кои се изразени во килограми.

Шифра : 01-100502

Бои-степени на отпор изразени во кг:

Беж 0,8 кг

Жолта 1,5 кг

Црвена 3,0 кг

Зелена 3,2 кг

Сина 3,4 кг

Црна 5,1 кг

Сребрена 5,6 кг

Златна 8,4 кг

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial