Производи

Еластични килоти за хернија

Еластични килоти наменети за третман на ингвинална хернија. Има додатоци во форма на перничиња кои се поставуваат во афектираниот предел и вршат благ притисок на хернијата со што се редуцира.

 

Шифра : 0343

Обем на половина:
S 65-75 см
M 75-85 см
L 85-95 см
XL 95-105 см
XXL 105-115 см

Ингвинална хернија

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial