Производи

Еластичен штитник за Hallux Valgus, со силиконско перниче

Погоден за носење во текот на денот. Го намалува непријатното чувство на болка предизвикано од притисокот на чевелот. Го елиминира триењето на болното место, притоа не завземајќи  поголем простор во обувките. Идеално се приспособува на обликот на стапалото.

Пакувањето содржи 1 штитник.

Шифра : CC264
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial