Karrige me fizio-top

Jastëk C-100

PRODHIMET MË TË SHITURA

KËPUCË DHE SHTRESA ANATOMIKE

Këpucë anatomike me shtresë për këpucë të cilat ndihmojnë që të ulet presioni nga qëndrimi në këmbë për një kohë të gjatë dhe e përmirësojnë qarkullimin në këmbë.

NDIHMESA PËR LËVIZJE

Ndihmesë për lehtësimin e lëvizjes.

AERO MBROJTJA

Linjë e prodhimeve për mbrojtje respiratore në kushte të ndotjes së ajrit.

JASTËK ORTOPEDIK

Jastëk ortopedik të cilët në mënyrë të shkëlqyeshme adaptohen me ndërtimin anatomik të regjionit të qafës. I dedikuar për njerëzit me dhimbje në qafë, ndryshime degjeneruese të boshtit, por edhe për parandalimin e të njëjtave.

NDIHMESA ORTOPEDIKE

Ndihmesat ortopedike kanë për qëllim ta zbutin dhimbjen dhe të japin mbështetje adekuate për trupin tuaj.

SPORT FITNES DHE REHABILITIMI

Prodhime të dedikuara për sportistët profesional dhe rekreativ, por dhe për ata të cilët kujdesen për veten.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial