Столица со физиотопка

Физиотопка со АБ систем

Перница C-100

НАЈПРОДАВАНИ ПРОИЗВОДИ

АНАТОМСКИ ОБУВКИ И ВЛОШКИ

Анатомски обувки со вградена влошка кои помагаат да се намали притисокот од долготрајното стоење и ја подобруваат циркулацијата во нозете.

ПОМАГАЛА ЗА ДВИЖЕЊЕ

Помагалa за олеснување на движењето.

ОРТОПЕДСКИ ПЕРНИЦИ

Ортопедски перници кои одлично се адаптираат на анатомската градба на вратната регија. Наменети за луѓе со болки во вратот, дегенеративни промени на ‘рбетот но и за превенција од истите.

ОРТОПЕДСКИ ПОМАГАЛА

Ортопедските помагала се наменети да ја ублажат болката и да дадат соодветна потпора на вашето тело.

СПОРТ ФИТНЕС И РЕХАБИЛИТАЦИЈА

Производи наменети за професионални и рекреативни спортисти, но и за сите оние кои водат грижа за себе.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial