Производи

Држач за рамо Омомед

Држачот е наменет за стабилизација на рамениот зглоб. Изработен е со компресивно ткаење кое допринесува за намалување на отокот и болката. Позиционирањето на ременот овозможува удобност при носењето и погоден за под облека. Можност за индивидуално приспособување.

 

Конзервативен/постоперативен третман на скршеница на горна глава на хумерус и скапула

Предна луксација на рамениот зглоб

Постоперативно кај повреди на тетиви и лигаменти

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial