Производи

Држач за рачен зглоб и палец

Држач за рачен зглоб со универзален дизајн, кој овозможува да се користи и на левата и на десната рака. Еластичната лента со лепенка околу зглобот овозможува затегнување и удобна компресија според потребите, истовремено пружајќи терапевтска топлина, поддршка  и стабилизација на зглобот.

Шифра : 2083

Една големина.

Обем на рачен зглоб: 14.0 – 22.9 см

Повреди, истегнувања и дислокации на рачниот зглоб.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial