Производи

Држач за рачен зглоб – Coolprene 

Држач кој во својот состав содржи материјал кој “дише” и е дизајниран да ја извлекува влагата. Држачот дава индивидуална компресија околу рачниот зглоб, терапевтска топлина и поддршка на рачниот зглоб. Подесувањето со лепенка овозможува дополнителен притисок и стабилизација во тек на носењето и изведувањето на активностите.

Шифра : 1281

Една големина

Обем на рачен зглоб: 12.7 – 22.9 см

Повреди на зглобот и слабост на зглобот.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial