Производи

Држач за рачен зглоб-Accu Tex

Accutex напредната техника на плетење  обезбедува супериорен квалитет на терапевтски ефект и целна поддршка на специфичните мускули, лигаментите или зглобовите со што ги подобрува сензомоторните функции и активира мускулните контракции. Оваа техника на плетење создава три степени на компресија од нежна, умерена до висока користејќи различни густини на ткаенина. Оваа кумулативна поддршка постигната од три степени на компресија помага да се подобри функцијата на зглобовите и мускулите за време на движење за ефикасна заздравување после повреди.

Шифра : 2980

Големини/Обем на рачен зглоб (см)

S 13.5-15 см

M 15-16.5 см

L 16.5-18 см

XL 18-19.5 см

XXL 19.5-21 см

Истегнувања, исчашувања на зглобот.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial