Производи

Држач за на ѕид со можност за превиткување

Метален држач со должина од 74 см кој се монтира на ѕид и има зглоб за превиткување. Тоа овозможува заштеда на простор кога држачот не се користи. Служи како помош при станување и за придржување при стоење.

Шифра : 0808141

Должина: 74 см

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial