Производи

Држач за (тениски) лакт со силиконско перниче

Држач со специјално обликувано силиконско перниче околу епикондилисот и соседните радијалиси со кој брзо се подобрува функцијата на зглобот и се овозможува брза реапсорпција на отоци и хематоми. Ја намалува напнатоста врз периартикуларните ткива и како облога ги притиска меките ткива. Се прицврстува со леплива лента, што овозможува правилно позиционирање на силиконскиот дел врз соодветниот мускул, како и прилагодување на затегнатоста на држачот според потребите на пациентот.

Шифра : 1486

Една големина

Обем на лакт (см) 17.8 – 33.0

Тениски лакт, голферски лакт.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial