Производи

Држач за лакт Еластичен – Нано

Материјалот од кој е изработен е ткаен во четири правци и овозможува извлекување на топлината и влагата. Помага во намалување на болката преку лесна компресија на повредените зглобови.

Шифра : 2589

Големини/Обем на лакт (см)

S 23.2-26 см

M 26-31.1 см

L 31.1-37.5 см

XL 37.5-43.5 см

Cлабост на мускулатурата на лактот, Arthritis, Tendinitis, Bursitis.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial