Производи

Држач за лакт – Accu Tex

Иновативната техника на ткаење Accutex овозможува терапевтски ефект и целна поддршка на специфичните мускули, лигаменти и зглобови, со што ги подобрува сензомоторните функции и ги активира мускулните контракции. Accutex ткаењето создава три степени на компресија – нежна, умерена и висока користејќи различни густини на материјалот.Поддршката постигната од ваквата кумулативна компресија помага да се подобри функцијата на зглобовите и мускулите при движење за ефикасно заздравување по повреди. Ткаењето во Х-облик кај лактот дава уште поголема стабилност.

Шифра : 2986

Големини/Обем на лакт (см)

S 21-23 см

M 23-25 см

L 25-27 см

XL 27-29 см

Cлабост на лактот, тениски лакт, голферски лакт.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial