Производи

Држач за колено, еластичен со отвор

Држач изработен од комбинација на материјали кои даваат цврста поддршка и нежна компресија на коленото при движење. Отворот за пателата ја фиксира нејзината позиција давајќи му стабилност на коленото, без притоа да ги ограничи движењата на мускулите и зглобот. Едноставен за навлекување и пријатен за носење, помага во побрзо заздравување при полесни повреди и истегнувања, како и при артритис.

Шифра : 2021

Обем на колено:

S 30.5-34.3 см

M 34.3-38.1 см

L 38.1-41.9 см

XL 41.9-45.7 см

XXL 45.7-49.6 см

Истегнувања и лесни повреди на коленото, слабост на коленото.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial