Производи

Дрвен бастун со заоблена дршка

За постабилна потпора и посигурно движење. Наменет за лица кои имаат потреба од потпора при движење во и надвор од домот.

Шифра : 0806177 / 0806179
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial